O nama

Naš je cilj pružiti vam jedno od najboljih usluga koje ste ikad imali


DUNAMIS J.D.O.O.
NAJBOLJI ELEKTRIČAR U REGIJI

Električar Rijeka ponosi se ponudom kvalitetnih, poštenih i pristupačnih usluga našim klijentima. Mi se pobrinemo da unaprijed znate što očekivati i nikada Vam nećemo naplatiti procjenu.

Naši električari su točni, pristojni, iskreni i dobro obučeni. Nudimo jamstvo za sve naše klijente i pobrinemo se da posao dobro obavimo iz prvog pokušaja, čime štedimo vrijeme, frustracije i novac.

Želimo da budete zadovoljni s nama toliko da ćete svima reći o Vašem pozitivnom iskustvu s nama. Jer preporuka od Vas, naš je najveći kompliment!

Tvrtka Dunamis j.d.o.o. osnovana je 2018. godine, uspješno poslujemo na području Primorsko goranske županije, kako bi našim klijentima pružili najbolje iskustvo.

Postavljanje električnih instalacija je jedan od najopasnijih radova koji se izvode u kući ili stanu. Za postavljanje električnih instalacija potrebna je stručnost, iskustvo, kvalitetan materijal i alat. Sama ugradnja mora se izvoditi po standardima da bi se izbjegle nepoželjene posljedice. Svaka greška može prouzročiti posljedice po život, požar, eksploziju ili slično, a ugradnju i popravak poželjno je prepustiti licenciranim radnicima sa znanjem i iskustvom.

Naši električari nose dugogodišnje iskustvo u poslu. Specijalizirani smo za postavljanje i nadogradnju rasvjetnih tijela, antenske sustave, ugradnju novih i izmjenu starih parlafonskih instalacija. Također radimo instalacije i zamjene glavnih vodova, gromobranske instalacije, podno grijanje, spajanje razvodnih ormara i slično.